Wij hebben een retourbeleid van 2 weken, wat betekent dat u 2 weken na ontvangst van uw artikel heeft om een retour aan te vragen.
Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. U heeft ook de bon of het bewijs van aankoop nodig.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@dailyminers.nl. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen wij u een retourlabel voor de verzending, evenals instructies over hoe en waar u uw pakket kunt retourneren. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder dat er eerst een retourzending is aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over retourzendingen via info@dailyminers.nl.

Schade en problemen

Controleer alstublieft uw bestelling direct na ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het recht kunnen zetten.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde items) en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke stoffen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen of zorgen heeft over uw specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor artikelen in de uitverkoop of cadeaubonnen.

Uitwisselingen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is om het artikel dat u heeft te retourneren en, zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen

We zullen je op de hoogte brengen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en je laten weten of de terugbetaling al dan niet is goedgekeurd. Als het is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch terugbetaald op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt en boekt.